Marija Angeliva - 031 92 11 17

info@visuellcoaching.se

Coaching...

treeHär och nu är det enda som existerar. Igår finns endast om du minns det och om du minns det så gör du det verklig. Vad vill du skall vara verkligt i ditt liv? Då tiden eller nutiden? Ligger ditt problem i dåtiden eller nutiden? I nutiden är du i stunden och det är härifrån du kan jobba med dig själv. Det är ifrån nuet som du kan skapa det som kommer att ske. Ifrån nuet kan du nå dina mål och leva dina drömmar. I nuet finns inget bagage. I nuet existerar du och lever i din fysiska kropp på det som kallas jorden. Här i nuet kan du göra en förändring. Är du villig att göra en förändring? Då är coachning något för dig. Jag hjälper dig att hitta kärnan i ditt problem. I coachning möter du dig själv som aktiv spelare på tennisplan. Bollen kastas tillbaka till dig. Vilket innebär att du är den som kan lösa problemet. Som coach kan jag hjälpa dig att skjuta bollen åt rätt håll så att den hamnar på rätt plats

Inom coachning handlar det om att få ett effektivt resultat. Du och coachen håller kontakten och möts via telefon eller personligt ca 6 ggr. Efter den sjätte gången bör klienten se positiva förändringar i sitt liv. Första gången vi ses kommer vi överens om ett pris som passar både klienten och mig som coach. Vi skriver på ett kontrakt där vi intygar tystnadsplikt och ett ärligt samarbete. Vi kommer att jobba med olika redskap som exempelvis en mall som heter livshjulet, visualisering av drömmar och mål, affirmationer olika ritningar där vi tillsammans tyder olika mönster och avslappnade vägledda övningar.
Att leva i nuet är att vara medveten om vad som händer. När du är medveten om vad som händer kan du också börja förstå den situation som du befinner dig i. När du börjar förstå vill du också göra en förändring och det är då du kan genomföra en. Livet är som en film. Du bestämmer vilken episod du vill se. Det som sker i filmen just nu är alltid mest intressant då man alltid vill se mer. Men väljer du att spola tillbaka den hela tiden kan du bara återupprepa dina misstag eller fördjupa dig i något som faktiskt inte finns men bara för att du gör det verkligt kan det förfölja dig och bli en falsk verklighet.

Om klienten håller sig i det förflutna av svåra dilemman som exempelvis svåra dilemman i barndomen, rädslor i form av fobier eller andra mönster eller beroenden som den har svårt att släppa taget om och gå vidare kan jag som coach behöva rekommendera klienten en mer djupare form av terapi behandling eller läkarvård. Om fallet skulle vara så kommer vi att avbryta kontraktet i tid så att klienten kan få den vård den behöver.

Jag ser fram emot att hjälpa dig med hela mitt hjärta precis som jag själv har blivit hjälp av underbara människor med stora hjärtan. De finns tro mig. Det enda du behöver är att våga ta steget och verkligen bestämma dig för att bli den du är här för att bli. Allt handlar om kärlek. Först kärlek till dig själv och sedan till alla andra omkring dig. För det är först när du är hel och gör det du skall göra som du verkligen kan hjälpa alla omkring dig också. Det spelar ingen roll vad du jobbar med eller vem du väljer att vara så länge det tillfredställer ditt inre barn. När du njuter av livet på jobbet och i ditt hem är du nöjd och hel. Brister en av dessa kan den ena förpesta den andra och det är inte värt det. Du skall leva livet fullt ut. Det är det du är här för att göra.

Visuell coaching mellan två parter coaching

Så här jobbar jag:Steg 1, Vi möts och jag berättar vem jag är och hur vi skall gå till väga med coaching arbetet. Du berättar lite om dig själv och varför du har kommit till mig. Vi kommer överens om ett pris som passar oss båda två och skriver ett kontrakt mellan oss där jag tar upp personuppgiftslagen som gäller hos mig.

Steg 2, Vi tar upp frågor och problem som du skulle vilja arbeta med. Vi ser hur långt du vill komma. Vi tar fram mål kort sikt och på långt sikt. Sedan är dansen igång.

Steg 3, Vi dansar…
Vi tar fram din nuvarande situation, omgivning, yttre och inre påverkan och jobbar utifrån den. Vi tar fram möjligheter och redskap som du kan använda dig av på vägen. Vissa gånger kommer du att få göra visualiseringsövningar, använda sax och papper, färgpennor och papper, inspirationskort och affirmationer. Många av övningarna är riktigt givande. Du kommer att få starka insikter och Aha upplevelser. Målet är att du så småningom skall komma fram till ditt mål. Kanske snabbare än du någonsin kunde ana.

Steg 4, Efter varje avslutat möte med mig kommer du att få med dig hemläxor och redskap att jobba med. Livet kommer att bli ljusare och ljusare.

Medvetenhet, inspiration och handling är vägen till dina mål.

Kärlek till dig du unika människa.

Marija Izabella Angeliva

Mina Citat

visuell

" Alla probelm är relativa.."

" Jag kan, Jag vill och Jag skall! ."

" Gå in i ditt inre och ta fram det som stoppar dig. Sedan kan du gå vidare."

Copyright © 2010 - Visuell Coaching & GiG Design Reg.nr. 4.80155FA