Marija Angeliva - 031 92 11 17

info@visuellcoaching.se

Vad är healing?

Olika helers kommer att förklara healing på olika sett. Jag ser healing som en arbetsmetod där vi jobbar med vår gudomliga kärlek. Vi projicerar mycket kärlek, förbinder oss med universums kraft som finns tillgänglig för oss alla. Det behövs inga verktyg ty detta är inget mysterium. Healing är och skall vara naturlig, trygg och kraftfull. Healing är en del av verkligheten. Den verklighet som vi undviker. Healing är lika med kärlek.

Vem bör gå på healing?

healingAlla behöver healing. Man kan gå på kurser och lära sig healing för eget bruk. Eller varför inte använda healing i sitt arbete och hjälpa andra människor som behöver kärlek. Det gör jag. Healing släpper fysiska, känslomässiga och mentala blockeringar. Ibland kan det räcka att gå en gång men ibland kanske man få gå oftare. Allt beror på hur jobbigt man har det. Kroppen är nämligen en fantastisk maskin som innehåller allt du kan tänka dig: evighet. För vi är eviga ty den heliga anden skapade oss. I evigheten är vi lyckliga och där är också vårt sanna jag. Sedan har vi våra tankar som oftast styr vår fysiska och mentala kropp. Det kan kallas egot. Detta ego tvingar oss att blunda för sanningen. När vi lyssnar till egot hör vi inte den heliga anden som finns i oss alla. Healing kan hjälpa dig att börja känna istället för att tänka så mycket. För det är bara genom sann medvetenhet vi kan vara friska och lyckliga.......

lite om auran...
Vår energi status kan avläsas genom auran.
När vi ökar vår intuition kan vi lära oss att medvetet läsa av denna energi.
Auran är en utstrålning. Fast i själva verket oändligt mycket mer.
Auran fungerar som ett skydd mellan kroppen och omvärlden. Auran finns omkring allt.

Runt mineralerna är det vitt sken
Runt växterna är det gyllene sken
Runt djuren är det ett indigo sken

Delfinerna är de enda djuren som har en lika komplex aura som människan har.

Hur går det till?

healingKlienten sitter eller ligger ner och slappnar av så gott det går. Är klienten för spänd brukar jag göra en avslappnad övning. Det bästa är om klienten är positiv inställd och avslappnad. Då är man mest mottaglig. Jag börjar med att öppna mig för det högsta goda där jag också sammanlänkar hjärta, hjärna och den heliga anden. När detta är gjort projicerar jag så mycket kärlek som jag bara kan. Jag börjar med axlarna där jag känner in klienten på den fysiska, känslomässiga och andliga nivån. Sedan berör jag klienten på de delar där jag känner behövs. (Obs! Ej intima områden).

Healing skall kännas kraftfullt, tryggt och insiktsfullt. Det händer skara både under tiden som healing pågår men mest efteråt och ca en vecka framöver då man blir mer uppmärksam a sina handlingar. Vad man gör, säger, känner osv. Detta är som det skall. Det är som alternativ medicin. Den kan verka positiv på en gång eller så gör det ont ett tag tills det släpper. Allt beror på vad klientens kropp, känslor eller tankar har att jobba med.

Vill du själv lära dig healing är du välkommen på mina kurser om healing eller meditativa grupp möten.

Medvetenhet, inspiration och handling är vägen till dina mål.

Kärlek till dig du unika människa.

Marija Izabella Angeliva

Mina Citat

visuell

" Alla problem är relativa.."

" Jag kan, Jag vill och Jag skall! ."

" Gå in i ditt inre och ta fram det som stoppar dig. Sedan kan du gå vidare."

Copyright © 2010 - Visuell Coaching & GiG Design Reg.nr. 4.80155FA