Marija Angeliva - 031 92 11 17

info@visuellcoaching.se

Välkommen till Marijas Vägledning

mindfullnessSamtal, healing, nummerologi, vägledda meditationer, cirklar, relationsfrågor, frågor om vart du är på väg i livet, rådgivning, andlig insikt och esoterisk psykologi genom egna erfarenheter av livet Andlig vägledning handlar om att hitta tillbaka till sig själv, att ta hand om sig själv och alla andra, att acceptera och respektera andra människor som de är, att tänka positivt, att sortera bort det som inte är bra, att hitta meningen med våra liv och göra jorden till en bättre plats att leva på.

Några saker att reflektera över innan du kommer till mig :
• Vad är det som inte fungerar i mitt liv?

• Vad är det som saknas, vilka kvalitéer har jag förlorat som jag önskar att få åter?.

• Finns det några ohälsosamma mönster i mitt liv som jag hela tiden upprepar?

• Har jag en osund relation till människorna i mitt liv?

• Finns det beteenden och mönster från min släkt och mina förfäder som upprepas i mitt liv?

tree
Har jag kontrollen över mitt liv? När du kommer till mig för att få hjälp så gör du det största arbetet själv, jag är verktyget som hjälper dig att få frigöra det som hindrar dig här och nu, där du får kunskapen om hur du åter kan få inre frid och komma i balans med ditt liv här och nu. Du har redan allt inom dig jag hjälper dig att hitta det, Så att du börjar att leva utifrån din högsta potential och inte utifrån dina lägsta begränsningar. När du åter är ett med din skaparkraft så har du förmågan att skapa verklighet av dina drömmar och bryta dina negativa livsmönster.
Ofta frågar vi oss hur vi har hamnat där vi är , eller vad det är som har gjort att vi har kört fast i livet, men det är sällan som vi gör någonting åt det. Vi söker ofta behandling för symptomen till vår livs situation – sjukdom, istället för behandla roten till problemet. När vi bara behandlar symptomen, återkommer de gång på gång, så fort vi upprepar samma livsmönster.
Du är unik, det finns bara en som du. När du fastnar i livet och väljer att hela och läka roten till problemet så får du en ökad förståelse för hur allt hänger ihop.
- fysiskt
- emotionellt
- intellektuellt
- själsligt

Om vi inte tar hand om våra blommor så dör de, och precispå samma sätt dör vår själ om vi inte tar hand om den. - Genom att hela och laga det förflutna i nuet så förändrar vi vår framtid.

Andlighet är att leva efter de sju heliga sanningarna:

1. Att leva här och nu! Detta innebär att det förflutna inte har existerat och är overkligt. Framtiden vet vi inte om, den är också overklig. Det som finns är nuet och det är här vi kan leva och uppleva det som för tillfället är vår fysiska existens.

2. Att söka sanningen! Den sanning som vi undviker. Den inre rösten som vi inte kan höra men som ständigt är med oss. Den heliga anden som är evigheten.

3. Att överlämna dig åt Gud! Detta innebär att du skall låta den heliga anden sköta snacket. Lev i kärleken. Lev i förlåtelsen. Inget kan någonsin skada dig då du är evig.

4. Att inse att kärlek är en Gudomlig kraft! Ju mer du ger desto mer får du. Kärleken har nämligen inga krav, ingen rädsla, ingen ångest, ingen ilska, ingen hämnd… Kärleken är helt enkelt brutalt ärlig och evig. Kärleken förlåter allt!

5. Att hedra dig själv! Vet att du är unik och glädjestrålande människa som har en mening med varför du finns till. Det är först när du älskar och tar hand om dig själv som du kan älska och ta hand om andra människor.

6. Att hedra varandra! Alla människor är goda. Det finns inget ont.

7. Allt är ett! Vi är ett med den heliga anden. Han skapade oss och dit skall vi återvända. VILKET ÄR: DEN HELIGA ANDEN!.

Medvetenhet, inspiration och handling är vägen till dina mål.

Kärlek till dig du unika människa.

Marija Izabella Angeliva

Mina Citat

visuell

" Alla problem är relativa.."

" Jag kan, Jag vill och Jag skall! ."

" Gå in i ditt inre och ta fram det som stoppar dig. Sedan kan du gå vidare."

Copyright © 2010 - Visuell Coaching & GiG Design Reg.nr. 4.80155FA