Marija Angeliva - 031 92 11 17

info@visuellcoaching.se

Om Mig...

Marija AngelivaJag heter i dag Marija Izabella Angeliva. Jag är inte mitt namn, Min kropp, Mina tankar eller mina känslor. Jag är ett centrum av medvetenhet och vilja och från detta centrum styr jag allt fysiskt som jag tros vara.

Jag vet i dag att jag finns till här på jorden för att hjälpa dig med min visdom och kärlek, med coaching där du kan förstå hur bra du är och hur lätt du kan hjälpa dig själv.
Det sägs att vi har många liv, att vi kan prata med andra sidans väsen, att vi formas av skolor, föräldrar och system. Visst kan det vara så men vad hjälper detta oss egentligen? När allt som har format oss, lärt oss något, tagit oss någonstans eller ingenstans har ändå tagit oss tillbaka till oss själva och det är endast där vi kan få svar och hjälp.
Vi själva är och inget annat. Det högsta goda vill att vi finner kärlek och evighet i oss själva. När vi har detta kan vi förmedla detta till andra.
Jag har genomlevt mycket i livet. Förr hade jag kallat allt för helvete men nu kallar jag allt för visdom. Allt som jag har varit med om har funnits där för att jag skall bli det bästa jag kan bli i dag. Samma gäller dig. Låt detta finnas inom dig och var tacksam för det för nu kan det vända och nu kan det hända. Du kan nu börja ditt nya liv. Hur då???

Här följer sju steg som jag själv har vandrat för att ta mig hit:

Steg 1, Stanna upp och andas. Tänk på andningen en stund och känn hur något lever inom dig. Något mer, något större. Känn hur du finns till. Du är, du finns och du andas. Du är stor, större än du tror.
Steg 2, Fråga dig själv en period: vem är jag? Vad behöver jag? Vad vill jag? Sätt fokus på dig själv ett tag och iaktta vad som händer omkring dig.
Steg  3, Hur är du i din situation? Hur upplever de andra dig? Vad kan bli bättre?
Steg 4, Utveckla din tro på det högsta goda och våga be om det du behöver. Det är tillåtet att be. Glöm bara inte att vara innerligt tacksam över det du redan har.
Steg 5, Sluta aldrig att söka. Den som söker finner! Tro mig! Sluta aldrig att lära mer och sluta aldrig att dela med dig av lärdomarna.
Steg 6, Var medveten. Ät medvetet, jobba medvetet, träna medvetet, prata medvetet, spela medvetet, rök medvetet osv. lev ett medvetet liv. När du lever i medvetenhet kan du aldrig överdriva.
Steg 7, Gräv inte i framtiden eller i det förflutna. Lev här och nu för det är nu du lever. Allt annat har bara tagit dig hit. Till exakt nu.

Jag är ingen högutbildad människa men jag är full av visdom. Genom mina 18 år som frisör och 5 år av intensivt andligt sökande och utvecklande har jag funnit en stor gåva. Nämligen dig människa. Jag älskar dig verkligen och det spelar ingen roll vem du är för du är bra som du är och tro mig det att aldrig för sent att hitta sitt största och bästa jag.

Jag vill hjälpa dig på bästa sett jag kan. Visst! Det är dyrt i dag att utvecklas och hjälpa sig själv på olika sett men hos mig kör vi på ett annat sett. Du betalar när du har råd.  Vi kommer överens om ett gemensamt pris som passar oss båda.  Jag har tid, jag har öron och mitt hjärta är stort. Det finns tid för allt.
Glöm inte bort dig själv. Det är först när du mår bra som alla andra kan må bra också.

Välkommen till mig du unika och underbara människa.

Mina Citat

visuell

"När du har kärlek i dina öron, ögon, röst, tankar, hjärta, känsla och varje del av dig är du frisk och redo att hjälpa andra. ."

" Det som är verkligt är bortom dig och kan aldrig skada dig. ."

Copyright © 2010 - Visuell Coaching & GiG Design Reg.nr. 4.80155FA